DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč!

Domácí pekárna bezlepková - DOMO B3974

Neohodnoceno
Značka: DOMO
2 289 Kč 1 892 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Plně automatická domácí pekárna s 12 programy včetně programu pro bezlepkové pečení. Upeče čerstvý chléb s křupavou kůrkou o hmotnost až 1 kg. Odložený start až 13 hodin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Plně automatická domácí pekárna si hravě poradí s uhnětením, vykynutím i upečením výborného domácího chleba, nebo vám jen pomůže s vypracováním těsta, či jeho vykynutím. Vybírat můžete z 12 přednastavených programů, odložit start až 13 hodin, nebo si u programů pro pečení nastavit i stupeň propečení kůrky. Díky přehlednému displeji vždy máte přehled o nastavení a zbývajícím času do konce programu. Pokud zrovna nebudete poblíž pekárny, abyste po dopečení ihned vyndali hotový chléb, bude pekárna automaticky ještě hodinu udržovat chléb teplý. Nepřilnavý povrch hnětací nádoby i hnětací háku vám pak usnadní vyklopení chleba z nádoby i vyjmutí hnětacího háku.

Vlastnosti pekárny

  • Typ přístroje: domácí pekárna
  • Počet hnětacích háků: 1
  • Hmotnost chleba: 700-1000 g
  • Příkon: 550 W
  • Přehledný LCD displej zobrazující zbývající čas a aktuální nastavení programu
  • Hnětací nádoba s nepřilnavým povrchem
  • Hnětací hák s nepřilnavým povrchem
  • 12 automatických programů včetně:
    • program pro bezlepkové pečení
    • samostatné hnětení
    • samostatné pečení
  • Nastavení opečení kůrky chleba ve 3 krocích (světlá, tmavá, střední)
  • Možnost odložení startu až o 13 hodin
  • Udržování teplého chleba ještě 60 minut po dopečení
  • Zvukový signál po skončení programu
  • Zvukový signál v průběhu programů pro pečení chleba signalizující možnost přidat další ingredience (semínka, oříšky, apod.)
  • Paměťová funkce pro automatické pokračování v programu po přerušení proudu až na 10 minut
  • Tepelně izolované víko se skleněným průhledem pro snadnou kontrolu průběhu kynutí i pečení
  • Tepelně izolované stěny pekárny zamezující nebezpečí popálení
  • Integrovaná madla v podstavě pekárny pro snadné a bezpečné přenášení
  • Délka přívodního kabelu: 87cm
  • Součástí balení také:
    • odměrka velikosti čajové lžičky/polévkové lžíce
    • odměrka na vodu (250 ml)
    • hák na vytahování hnětače z pečiva

Rozměry přístroje (š x h x v):  27,5 x 33 x 29,2 cm
Rozměry hnětací nádoby - vnitřní (š x h x v): 16,7 x 13 x 14,3 cm
Hmotnost přístroje:  4,2 kg

Rozměry balení (š x h x v):  38,2 x 29,6 x 33 cm
Hmotnost balení:  5 kg

 

Programy pekárny

Základní program
Univerzální program pro pečení běžných chlebů, nebo chlebů z chlebových směsí.

Francouzský chléb
Program s delší dobou hnětení i kynutí, než u základního programu. 

Celozrnný chléb
Ideální program pro pečení chleba z vícezrnné a celozrnné mouky.

Rychlý program
Program se zkrácenou dobou pro pečení těsta s jednou sodou, nebo pečícím práškem.

Sladké pečivo
S tímto programem snadno připravíte a upečete sladký chléb – typ vánočky nebo čokoládový chléb.

Bezlepkový chléb
Speciální program pro pečení chleba z bezlepkové mouky. Kvůli jiné konzistenci bezlepkového těsta má program zkrácenou dobu hnětení i kynutí. Naopak doba pečení je prodloužena.

Superrychlý program
Nejkratší program v nabídce pro pečení chleba s práškem do pečiva. Výsledkem je obvykle menší chléb s pevnější strukturou.

Program pro přípravu těsta
Automatický program pro zadělání a vykynutí těsta. Program bez pečení. Ideální pokud potřebujete zadělat těsto na pizzu, nebo chléb, který potřebujete upéci v troubě.

Program na hnětení těsta
Krátký program, který vám pomůže s vypracování těsta. Program neobsahuje fázi kynutí ani pečení.

Koláč
Pomocí tohoto programu můžete upéci chleba, nebo třený koláč který je připraven např. s práškem do pečiva.

Sendvičový chléb
Program pro přípravu lehkého bílého těsta vhodného pro přípravu např. malých chlebových houstiček.

Samotné pečení
Program na upečení již hotového těsta. Tento program může být použit k dokončení chleba či rozehřátí chleba již dříve hotového.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: